Keksikasa |
AMERIKKALAISET SUKLAAHIPPUKEKSIT
1 3/4 dl fariniinisokeria
1/2 dl hienoa sokeria
2 tl vanilijasokeria
150 g voita (korvaa ½ määrästä kreikkalaisella jugurtilla halutessasi)
1 muna
4 3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl maissitärkkelystä (tai 1 1/4 tl perunjauhoja)
1 tl soodaa
2-3 dl tummaa suklaa hippuja
ripaus suolaa
1/2 dl hienoa sokeria
2 tl vanilijasokeria
150 g voita (korvaa ½ määrästä kreikkalaisella jugurtilla halutessasi)
1 muna
4 3/4 dl vehnäjauhoja
2 tl maissitärkkelystä (tai 1 1/4 tl perunjauhoja)
1 tl soodaa
2-3 dl tummaa suklaa hippuja
ripaus suolaa
- Vatkaa rasva/jugurtti ja sokerit vaahdoksi.
- Yhdistä kuivat aineet keskenään.
- Lisää muna rasva/jugurtti + sokeri -seokseen.
- Lisää kuivat aineet, ja viimeisenä suklaahiput varovaisesti sekoittain.
- Peitä kulho leivinpaperilla ja pane jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi.
- Lämmitä uuni 175°C
- Lusikoi pieniä annoksia kahdella pikkulusikalla leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä väliä keksien ympärille, koska ne leviävät paistattaessa.
- Paista uunin keskitasolla 6-8 minuuttia, kunnes keksit ovat kauniin ruskettuneita.
- Nostele paistetut keksit lautaselle jäähtymään.
Alkuperäinen resepti: Wicked sweet kitchen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti